آیا بدون «وایبر» می‌توان به زندگی ادامه داد؟
  • سبک زندگی و جاسوسی

امیر مسروری از وایبر استفاده نمی‌کند و در توضیح این امر برای ما نوشت:

الف) تغییر سبک زندگی

یکی از بزرگ‌ترین معایب وایبر و اپلیکشین های همچون وایبر در تلفن همراه و استفاده‌ی آن برای کاربران٬ تغییر ذائقه و سبک زندگی‌شان است. تا جایی که باید گفت کاربر این اپلیکیشن بسیاری از وقت خود را در این فناوری مصروف ساخته و از سویی بدون هیچ نوع نظارت قانونی و عرفی می‌تواند هر نوع محتوایی را تولید و یا استفاده نموده و در دسترس محارم یا غیر محارم خود قرار دهد. درواقع مهم‌ترین دلیل مخالفت بسیاری از کارشناسان خانواده در مورداستفاده از وایبر و اپلیکیشن های ارتباطی نبود نظارت کافی بر محتوای تولیدی و اعتیاد کاربران به آن است.

ب) عنصری برای جاسوسی

حریم خصوصی مهم‌ترین هدفی است که در عرصه‌ی فنّاوری حفاظت از آن بسیار سخت است تا جایی که بعضی از کاربران اپلیکیشن هایی همچون وایبر نسبت به امنیت شخصی و حریم خصوصی خود هیچ قیدی لحاظ نمی‌شوند و گویی آن را معدوم می‌دانند. رسانه‌ای شدن خیلی از مسائل و مشکلات  شخصی٬ درخطر گرفتن حریم خصوصی توسط بدافزارها و … بخشی از مشکلات استفاده از اپلیکیشن های خارجی است. درواقع مشکلات مذکور به همراه قرار داشتن سرورهای مرکزی این اپلیکیشن های در خارج از کشور٬ تهدیدات جاسوسی از شهروندان ایرانی را بسیار محتمل‌تر نموده و آن را فراگیر می‌سازد.

درواقع آنچه باید به‌عنوان نتیجه‌گیری اعلام داشت٬ ارتقای اپلیکیشن های داخلی و نظارت بر اپلیکیشن های خارجی می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. همسویی نظام آموزشی و قرار گرفتن پیوست‌های مناسب می‌تواند بسیاری از مشکلات و معضلات مطروحه را نیز حل نماید.

  •  جایگزین‌های جذاب

صادق نیکو در گوگل پلاس نوشت

بعضی ها گروه تو وایبر میزنن بعد ملت رو اد میکنن تا بهشون تفهیم کنن وایبر اسراییلیه!!!
بعضی ها میرن تو جلسات در مورد فیلترینگ وایبر و واتس آپ جلسه میزارن!
بعضی ها …

اما بعضی ها هم بجای این کارها با ذوق و سلیقه فراوان یه نمونه مشابه ایرانی و البته زیباتر اپلیکیشن #بیسفون رو میسازن!
شما رو دعوت میکنم به استفاده از این اپلیکیشن زیبا

  • آیا وایبر به اسرائیل سود میرساند؟
حمیدرضا صالحی در گوگل پلاس نوشت: شنیدم که وایبر به ازای هر کاربرش منفعتی معادل ۲۰ سنت برای دولت جعلی اسرائیل داره. (در قالب مالیات و یا دریافت وجه قراردادی). به همین خاطر کنجکاو شدم قضیه رو دنبال کنم و متوجه بشم اصلا این شرکت کجاییه و موسسانش کی هستند.
اول مقداری در مورد شیوه درآمد زایی این نوع برنامه ها و سرویس ها. برنامه های مجانی نظیر وایبر، واتس اپ، تلگرام و IM… از یک برنامه تجاری (Business Plan) استفاده میکنند با عنوان : , Make it, Bake it ,Grow it
این برنامه تجاری به این صورته که شما یک سرویس مجانی راه اندازی میکنید و کاربران شروع میکنند به استفاده تدریجی از اون سرویس. شرکت شما هنوز کوچیکه و این کار شما صرفاً یک سرمایه گذاری محسوب میشه… (مرحله خلق)
همینطور که کاربران شما بیشتر و بیشتر میشه به واسطه سرویس مجانی شما، شما هم سرویس ها رو توسعه میدید و کیفیت رو بیشتر میکنید (مرحله پختن)
کالا در این مرحله کار به جایی میرسه که درآمد زایی کنید اما از چی دقیقا؟  اینجاست که چندین گزینه مطرح میشه. اگر برای کار شما سرمایه گذار یا مشتری پولسازی وجود نداره تنها راه تبلیغات و همچنین دریافت هزینه اشتراک سالیانه است (با کابران زیاد عملاً با هزینه پایین هنوز از سرویس شما راضی میمونند). مثلاً شرکت گوگل بزرگترین منبع درآمدش دو چیز هستند. قسمت اول دقیقاً همون تبلیغاته …
گوگل اونقدر کاربرانش زیاد شده که هر آدم عاقلی میخواد از روش اون تبلیغات کنه و درآمد هنگفتی از این طریق داره. همین درآمد شد پایه سرمایه گذاری آندروید بعدها و الان از فروش لایسنس آندروید هم درآمد داره. منبع دوم بزرگ درآمد قراردادهای رسمی با دولت امریکا و شرکت های طرف سومه …
حالا این قراردادها چکار میکنن؟ فروش اطلاعات
گوگل بزرگترین فروشنده اطلاعات محسوب میشه. حالا اگه وضیعت شما از همه این حالات خارج باشه چی؟ مثلاً واتس اپ یا وایبر؟ واتس که یک هزینه اشتراک سالیانه قرار بود بگیره که با ورود یک سرمایه گذار خوب ازش منصرف شد. بعدا که فیسبوک خریدش.اما وایبر که هیچ پولی نمیگیره و تبلیغات هم نمیکنه تنها گزینه های پیش روش همون فروش اطلاعات، سرمایه گذار دولتی یا طرف قرار داد سوم هستند. به طور ساده وایبر در ازای ارائه سرویس به شما از طرف سومی پول دریافت میکنه. من هنوز از صحت این خبر ۲۰ سنت به نفع اسرائیل مطمئن نیستم ولی به نظر گزاف نمیاد چون تمام موسسین وایبر یهودی و ساکن اسرائیل هستند و دفتر مرکزیش هم درون اسرائیله… گرچه مدیران شرکت گاهاً تکذیب کردند ارتباطشون با اسرائیل رو ..
حتی اگر باور کنیم که اینها به اسرائیل اطلاعات نمیفروشند بالاخره مالیات که پرداخت میکنند … به نظر وایبر یک برنامه کاملاً اسرائیلی میاد. بیاید به عنوان یک حرکت تحریمی کم کم از استفاده از وایبر کوچ کنیم. در ضمن وایبر پیام های شما رو رمز نمیکنه و به راحتی میشه پیام هر کسی ر رو شنود کرد. خیلی راحت و غیر مستقیم داره همکاری میکنه با هر کسی که بخواد شنود کنه …گزینه های پیش رو به نظرم برنامه های دیگه هستند. تلگرام یه برنامه است که تازه پا به عرصه گذاشته و حداقل پیام ها رو رمز میکنه. واتس آپ رو که فیسبوک خریده ولی به نظر اون هم از وایبر بهتر میاد. (گرچه در مورد فیسبوک و حمایتش از اسرائیل هم شنیدیم.) من نمیگم خودتون رو آزار بدید. یک کوچ آرام داشته باشیم از وایبر به برنامه های خوب جایگزین. من خودم شروع میکنم به جستجو برای این برنامه ها …
فعلاً لاین، تلگرام و text+ رو میشناسم به عنوان جایگزین
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gogii.textplus&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=en========
پ.ن : لینک هایی در مورد موسسین وایبر و اخبار ارتباطش با دولت اسرائیل
http://www.globes.co.il/en/article-viber-plays-down-its-israeli-roots-1000917650Viber founder and CEO Talmon Marco was formerly the Chief Information Officer for the Israeli Defence Forces
http://pando.com/2014/04/16/an-israeli-company-delivers-lebanese-citizens-from-the-clutches-of-its-own-government/
  • وایبر اسراییلی است
یکی از کاربران اینستاگرام این عکس را در صفحه خود منتشر کرد

viber-karbar

 

کاربران وایبر چه می‌گویند؟

 

 

 

منتظر نظرات شما هستیم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: اجتماعی
برچسب‌ها: حبر داغ داغ, پاتوق پرتقالی, سبک زندگی اسلامی, تهدیدات فناوری اطلاعات و ارتباطات

تاريخ : چهار شنبه 19 آذر 1393 | 23:49 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.